Over DigiMenuBox

DigiMenuBox is van oorsprong een écht familiebedrijf. Dit merk je nog steeds in de service - korte lijntjes en laagdrempelig contact.

De eerste van Nederland - 25 jaar ervaring

Dick Mensing wilde twintig jaar geleden na het hebben van zijn eigen lunchroom meer betekenen voor de horecabranche. Met zijn klantgerichte instelling begon hij een full-service reclamebureau voor de horeca. De vraag naar lichtbakken groeide snel. Deze lichtbakken waren niet dynamisch en elke keer als een prijswijziging plaatsvond moesten er nieuwe vellen geprint worden. Om de beste oplossingen te blijven bieden moest dit efficiënter.

Daarom maakte Dick als eerste in Nederland en België menupresentaties voor digitale schermen: DigiMenuBox.

Zijn passie voor horeca zit in het bloed. Stijn, de zoon van Dick, loopt sinds jongs af aan mee bij DigiMenuBox. Na 3 jaar een eigen softwarebedrijf gehad te hebben, was hij als mede-eigenaar ingestapt bij DigiMenuBox.

Sinds januari 2024 heeft Stijn het stokje overgenomen. Met een jong en enthousiast team hebben we de ambitie de markt te innoveren.

Inmiddels hangen er 1500+ DigiMenuBox schermen in Nederland, België en Duitsland.

Ons team

Stijn Mensing
Eigenaar
Dick Mensing
Media Vormgever
Merlin Stegenga
Partner Manager
Reza Poot
Customer Success
Stagiar Media Vormgever
Gezocht!

De DigiMenuBox:
De nieuwste generatie menuborden

Offerte aanvragen

Graag kijken we samen met jou hoe we het meeste resultaat kunnen halen uit digitale menuborden. Elk bedrijf vereist een eigen aanpak. Wij geven je gratis advies.

Bel een adviseur: