Onze digitale menuborden zijn sinds januari nóg beter geworden! 🥳

Digitale Menuborden - in één opslag je assortiment tonen

Vervang je lichtbak of dia's door op maat gemaakte menuborden en ervaar zichtbaar resultaat.
Offerte aanvragen

creëer beleving met een dynamisch ontwerp op maat

Winnen in de horeca

Beleving is dé manier om je te onderscheiden van andere horecabedrijven. Met digitale menuborden leg je de professionaliteit van je zaak een lat hoger, en laat je zien dat je met de tijd mee loopt. De klant krijgt op een mooie manier de producten te zien, wat zorgt voor een drastische verbetering van de aankoop-beleving.

In no-time met je telefoon of computer

Wijzig in een paar klikken je prijs en assortiment. Laat in enkele seconde een actie of bericht in beeld komen en pas op afstand je presentaties aan. Geniet van de nieuwste technologie digitale menuborden, altijd up-to-date.

Verhoog je omzet

Door het uitlichten van producten kun je je klanten sturen om bepaalde producten vaker te kopen. Zo kun je producten waar je marge hoger van is meer in beeld laten komen.

Onze resultaatgedreven digitale menuborden geven bewezen resultaat.

Robuust systeem & hardware

Onze zelf-geproduceerde hardware én zelf-ontwikkelde software zorgt voor een robuuster systeem. Alles is naadloos met elkaar afgestemd en wij houden elke dag in de gaten of dat alles nog werkt zoals het hoort. Met 2 back-up servers kunnen wij 99.98% up-time garanderen van onze applicatie.
Valt je internet uit? Onze hardware onthoud de laatste versie waardoor je scherm niet op zwart zal vallen!

Persoonlijke service, met duidelijke uitleg

Wij leggen alles tot in de puntjes aan je uit. Kom je ergens niet uit of loop je ergens tegenaan? Neem dan gemakkelijk contact op met je DigiMenuBox contactpersoon.

Je hoeft geen techneut te zijn om van ons systeem gebruik te kunnen maken, alles wordt stap voor stap uitlegd in onze video's en handleiding.

Het verhaal van Fia

Fia, eigenaresse van Frituur Timmermans had digitale menuborden waar ze hoge abonnementskosten aan had en niet makkelijk haar prijzen kon wijzigen.

Na het plaatsen van de digitale menuborden van DigiMenuBox heeft ze een persoonlijkere menukaart, ervaart ze betere service en kan ze thuis makkelijk haar digitale menuborden wijzigen.

"Waar het zich echt in onderscheid is dat je zelf heel veel dingen aan kunt passen"

De DigiMenuBox:
De nieuwste generatie menuborden

Offerte aanvragen

Graag kijken we samen met jou hoe we het meeste resultaat kunnen halen uit digitale menuborden. Elk bedrijf vereist een eigen aanpak. Wij geven je gratis advies.

Bel een adviseur: